De met * aangemerkte onderdelen zijn verplicht om in te voeren.

Vul hier uw voor- en achternaam in; dus bijvoorbeeld Jan van Wezel
  

Leeswijzer registratie

Met de aanschaf van deze e-cursus komt u in de gelegenheid een flitsende, gedegen start te maken met het programma Aldfaer. Een goede voorbereiding zal een garantie zijn dat u uw gegevens goed verwerkt. Binnen korte tijd kunt u al uw aantekeningen invoeren en uw stamboom voor familie, vrienden en kennissen presenteren.

Naast de vele tekstuele overzichten zijn er ook grafische weergaven. U leest onder meer hoe u uw sierstamboom kunt afdrukken bij een drukkerij.

U kunt deze site onbeperkt bezoeken zodat u keer op keer even kunt spieken "hoe het ook alweer zit". Komt u er niet uit dan kunt u altijd mij benaderen.

Van een aantal mensen is commentaar ontvangen dat ze hiermee een vliegende start hebben gemaakt; de materie sneller onder de knie hebben, vooral omdat vele video's alles verduidelijken.

Op dit moment zijn er 44 ondersteunende video's, in totaal ruim 2 uur. Voor een bedrag van € 37,50 verkrijgt u in één keer de toegang tot de cursus met voorintekening versie 7. Daarmee heeft u tevens de garantie dat u volledig gratis op alle volgende wijziging van deze versie bent geabonneerd.

Na uw eventuele registratie, als u nog niet geregistreerd bent, kunt u met dit bericht doorgeven dat u de betaling zelf naar mijn rekening zult verzorgen. Na het versturen van de opgave ontvangt u een e-mail met de betaalgegevens. Na ontvangst zal de inlogcode wordt gestuurd naar uw e-mail adres.