Met de aanschaf van deze e-cursus komt u in de gelegenheid een flitsende, gedegen start te maken met het programma Aldfaer. Een goede voorbereiding zal een garantie zijn dat u uw gegevens goed verwerkt. Binnen korte tijd kunt u al uw aantekeningen invoeren en uw stamboom voor familie, vrienden en kennissen presenteren.

Naast de vele tekstuele overzichten zijn er ook grafische weergaven. U leest onder meer hoe u uw sierstamboom kunt afdrukken bij een drukkerij.

U kunt deze site onbeperkt bezoeken zodat u keer op keer even kunt spieken "hoe het ook alweer zit". Komt u er niet uit dan kunt u altijd mij benaderen.

Van een aantal mensen is commentaar ontvangen dat ze hiermee een vliegende start hebben gemaakt; de materie sneller onder de knie hebben, vooral omdat vele video's alles verduidelijken.
Op dit moment zijn er ruim 40 ondersteunende video's, in totaal bijna 2 uur. Voor een bedrag van € 37,50 verkrijgt u de toegang tot de volledige cursus en de updates van deze versie.

U kunt zich op deze site registreren, waarna u een email van het systeem krijgt om uw email adres te bevestigen. Na uw bevestiging en ontvangst van de betaling zal ik uw account activeren; u krijgt een mailtje als dat is gebeurd. 
Deze email bevestiging is nodig ter vermijding van tikfouten in het adres. 

Ik verzoek u het bedrag over te maken aan J.H.A.M. Kortekaas te Amersfoort op rekening NL09 INGB 0000 367 100
Voor buitenlandse betalingen heeft u ook de BIC-code van de bank nodig; deze is INGBNL2A

 

@2023 Han Kortekaas