Indien u wilt bestellen dan graag mij een mail sturen met daarin opgenomen of u de volledige versie ad € 37,50 wilt  of uw huidige versie wilt updaten. Als u de cursus tot Aldfaer 6.2 heeft zonder video dan is de update € 19,50 anders € 10,00

Vergeet niet om mij een email te sturen; bij gebrek van uw emailadres kan ik de inlogcodes niet naar u sturen!!

Ik verzoek u het bedrag over te maken aan J.H.A.M. Kortekaas te Amersfoort op rekening NL09 INGB 0000 367 100
Voor buitenlandse betalingen heeft u ook de BIC-code van de bank nodig; deze is INGBNL2A

 

Leeswijzer registratie

Met de aanschaf van deze e-cursus komt u in de gelegenheid een flitsende, gedegen start te maken met het programma Aldfaer. Een goede voorbereiding zal een garantie zijn dat u uw gegevens goed verwerkt. Binnen korte tijd kunt u al uw aantekeningen invoeren en uw stamboom voor familie, vrienden en kennissen presenteren.

Naast de vele tekstuele overzichten zijn er ook grafische weergaven. U leest onder meer hoe u uw sierstamboom kunt afdrukken bij een drukkerij.

U kunt deze site onbeperkt bezoeken zodat u keer op keer even kunt spieken "hoe het ook alweer zit". Komt u er niet uit dan kunt u altijd mij benaderen.

Van een aantal mensen is commentaar ontvangen dat ze hiermee een vliegende start hebben gemaakt; de materie sneller onder de knie hebben, vooral omdat vele video's alles verduidelijken.

Op dit moment zijn er 44 ondersteunende video's, in totaal ruim 2 uur. Voor een bedrag van € 37,50 verkrijgt u in één keer de toegang tot de cursus.  Daarmee heeft u tevens de garantie dat u volledig gratis op alle volgende wijzigingen van deze versie bent geabonneerd.

Na uw eventuele registratie, als u nog niet geregistreerd bent, kunt u met dit bericht doorgeven dat u de betaling zelf naar mijn rekening zult verzorgen.